Mobiel Energiehuis 3Wplus

Mobiel Energiehuis

In het Mobiel Energiehuis van 3Wplus kan je terecht voor gratis advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen. Vragen over isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, ... ? Stap dan zeker het Mobiel Energiehuis binnen.

Hoe kan ik het Mobiel Energiehuis contacteren?

Glenn Vlasselaer
Contactpersoon Hoeilaart, Machelen, Overijse, Steenokkerzeel
Steven Fevery
Contactpersoon Vilvoorde
Eline De Vos
Contactpersoon Asse, Grimbergen, Kampenhout, Kraainem, Londerzeel, Meise, Zemst

Wanneer staat het Mobiel Energiehuis in mijn gemeente?

Vilvoorde - 2 september tot 1 oktober

De stad Vilvoorde heeft haar eigen Mobiel Energiehuis. Inwoners kunnen er het hele jaar door terecht voor gratis advies over duurzaam wonen, het aanvragen van een energieaudit en warmtescan en begeleiding bij een renovatietraject.

Meer info

Meise - 7 tot 18 september

Inwoners van Meise kunnen dit najaar voor het eerst terecht in het Mobiel Energiehuis voor informatie over duurzaam wonen en energiezuinig bouwen en verbouwen.

Meer info

Machelen - 14 september tot 23 oktober

Inwoners van Machelen kunnen dit najaar van 14 september tot 23 oktober terecht in de Klimaatmobiel voor informatie over duurzaam wonen en energiezuinig bouwen en verbouwen.

Meer info

Kampenhout - 21 september tot 2 oktober

Inwoners van Kampenhout kunnen dit najaar terecht in het Mobiel Energiehuis voor informatie over duurzaam wonen en energiezuinig bouwen en verbouwen.

Meer info

Overijse - 26 oktober tot 4 december

Inwoners van Overijse kunnen dit najaar van 26 oktober tot 4 december terecht in de Klimaatmobiel voor informatie over duurzaam wonen en energiezuinig bouwen en verbouwen.

Lees meer