Duurzaam Aankoopadvies

Een woning aankopen doe je waarschijnlijk maar 1 keer in je leven. Ben je op zoek naar een nieuw huis, maar wil je er zeker van zijn dat jouw investering comfortabel, duurzaam en energiezuinig is? Contacteer Dialoog en sta stevig in je schoenen bij de aankoop van je droomwoning.

Waaruit bestaat dit advies?

Een expert van Dialoog probeert binnen de week ter plaatse te komen voor een diepgaande evaluatie die begint bij de stabiliteit, de vochthuishouding en de energieprestaties van de woning. Er wordt gefocust op de staat van de ruwbouw, de isolatie, ventilatie, en verwarming om ervoor te zorgen dat je toekomstige thuis voldoet aan jouw wensen. 

De informatie verstrekt door de verkoper wordt kritisch beoordeeld, zodat je volledig geïnformeerd bent over wat je koopt. 

Daarnaast bieden ze een realistische kijk op wat mogelijk is. Sommige woningen kunnen met relatief eenvoudige aanpassingen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Voor andere woningen kan het behalen van de hoogste normen een grotere uitdaging zijn, soms zelfs schijnbaar onmogelijk. In deze gevallen krijg je eerlijk advies en realistische verwachtingen. Er wordt gekeken naar wat binnen jouw mogelijkheden ligt.

Kostprijs?

Het doel is jou te helpen met de nodige inzichten, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken. Het advies is niet gratis, maar het voorkomt onverwachte hoge kosten en biedt een heldere blik op de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van je droomhuis. De kostprijs van dit advies bedraagt 190€ plus verplaatsingskosten (2€ per km) en 21% btw.

Vraag je advies aan via onderstaande link: