Energie

Mobiel Energiehuis rijdt opnieuw uit

De inwoners van tien gemeenten in Halle-Vilvoorde kunnen deze lente en zomer opnieuw binnenspringen in het Mobiel Energiehuis voor gratis advies over energiezuinig wonen.

Het Mobiel Energiehuis van 3Wplus is eind april opnieuw uitgereden. Ook dit jaar kunnen inwoners van Asse, Grimbergen, Kampenhout, Kraainem, Londerzeel, Machelen, Meise en Steenokkerzeel, Vilvoorde Zemst in het Mobiel Energiehuis terecht voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies, … In de gemeenten waar een thermografische foto van de woningen voorhanden is, wordt geholpen met de interpretatie ervan.

Alles is in het werk gesteld om een bezoek coronaveilig te laten verlopen. Een afspraak maken is niet nodig. Contact opnemen met de energiedeskundige via telefoon of e-mail is ook zeker mogelijk en kan het hele jaar door. Via het Mobiel Energiehuis kan ook voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep) een energieaudit van de woning aangevraagd worden.

Meer info en contact via de website van het Mobiel Energiehuis