Renovatiecoach komt met Mobiel Energiehuis naar Londerzeel

Van 17 tot en met 28 juni kunnen inwoners van Londerzeel terecht in het Mobiel Energiehuis voor gratis advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen. Je kan een afspraak maken via benoveren@3wplus.be

Waarvoor kan je in het Mobiel Energiehuis terecht?

  • Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies, … We helpen je ook bij het interpreteren van de thermografische luchtfoto van je woning.

  • Door slecht geïsoleerde daken, muren en ramen gaat er enorm veel energie verloren. Met de steeds duurder wordende energieprijzen merken we dat ook aan de energiefactuur. Om dit te verminderen kan je het hele jaar door een energieaudit aanvragen. Bij zo’n audit komt een energie-expert bij je thuis langs om te onderzoeken waar en hoe je jouw woning energiezuiniger kan maken. Deze screening resulteert in een vlot leesbaar rapport met een overzicht en stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen. Een energieaudit kost 50 euro.

  • Voor wie concrete plannen heeft om energierenovaties uit te voeren door te BENOveren (‘beter renoveren’), is er het BENOvatietraject. Hierbij biedt de BENOvatiecoach verdere begeleiding bij de renovatie, onder meer door het maken van een kostenraming, het zoeken van aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... De prijs van dit traject zit vervat in de prijs van de energieaudit.

Waar vind je het Mobiel Energiehuis?

  • van 17 tot 21 juni aan het Heldenplein
  • van 24 tot 28 juni aan de kerk van Malderen

Wanneer is het Mobiel Energiehuis geopend?

  • maandag van 16 tot 19 uur
  • dinsdag van 10 tot 13 uur
  • vrijdag van 13 tot 16 uur
    Let op: De mobiel kan je enkel op afspraak bezoeken. Je kan een afspraak maken door te mailen naar benoveren@3wplus.be

Hoe kan je het Mobiel Energiehuis contacteren?