Infomomenten Energiehuis

Hier vind je een overzicht van al onze geplande infomomenten over duurzaam wonen en energiebesparende maatregelen. Digitale infosessies kan je herbekijken.

Vind een infomoment in je buurt

Energiefitsessie warmtepompen - 20 mei - Kapelle-Op-Den-Bos (DIGITAAL)

Inwoners van Kapelle-Op-Den-Bos kunnen op donderdag 20 mei een digitale energiefitsessie bijwonen over warmtepompen en over het provinciaal groepsaanbod.

Meer info

Energiefitsessie warmtepompen - 26 mei - Pepingen (DIGITAAL)

Inwoners van Pepingen kunnen op woensdag 26 mei een digitale energiefitsessie bijwonen over warmtepompen en over het provinciaal groepsaanbod.

Meer info

Infomoment gemist? 

Herbekijk hieronder onze digitale infomomenten:
 

Digitale infoavond Slim renoveren - 30 maart 2021 - Halle/Sint-Pieters-Leeuw/Beersel

Op 30 maart organiseerde Woonwinkel Zennevallei, samen met Energiehuis 3WPlus en Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei, de gratis infosessie ‘Slim Renoveren’ voor de inwoners van de gemeenten Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel.

In totaal werden er 3 sessies digitaal georganiseerd:
- renovatieleningen
- renovatiepremies
- renovatiebegeleiding

Herbekijk

Infoavond provinciaal groepsaanbod - 25 februari 2021 (DIGITAAL)

Energiehuis 3Wplus en Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei organiseerden op 25 februari 2021 een eerste digitale informatieavond over duurzaam en energiezuinig wonen, en dit voor alle inwoners van de 35 gemeenten van de regio Halle-Vilvoorde.

Volgende onderwerpen kwamen aan bod:
- BENOveren
- provinciaal groepsaanbod
- werking Energiehuis (leningen en premies)

Herbekijk
 

Infosessie thermografische luchtfoto - 27 oktober 2020 - Grimbergen (DIGITAAL)

Via een digitaal infomoment op 27 oktober konden inwoners van Grimbergen meer te weten komen over hoe je de thermografische luchtfoto van je woning moet interpreteren, waar je terecht kan indien je daar hulp bij nodig hebt, en werd er daarnaast ook uitleg gegeven over de gemeentelijke warmtescan en het provinciaal groepsaanbod

Herbekijk