Energiefitsessie warmtepompen Pepingen (DIGITAAL)

Inwoners van Pepingen kunnen op woensdag 26 mei (19u30) digitaal een energiefitsessie bijwonen over warmtepompen en het provinciaal groepsaanbod.

De gemeente Pepingen organiseert samen met Fluvius, Dialoog en Energiehuis 3Wplus een energiefitsessie.


Warmtepompen
Wil jij je woning energiezuiniger en comfortabeler maken? Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen.
Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig?

Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.  Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis digitale Energiefit-avond.

Onafhankelijk advies in mensentaal
Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van toestellen en technieken.

Provinciaal groepsaanbod
Het provinciaal groepsaanbod warmtepompen en warmtepompboilers wordt ook toegelicht tijdens de sessie.

Wanneer
Op woensdag 26 mei 2021 om 19u30 kan je deze infosessie digitaal volgen. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven is verplicht en kan gratis via de website van Fluvius: www.fluvius.be/energiefit of via de milieudienst t.a.v. Emly Roelandt (02 383 14 25 of milieu@pepingen.be )

Na de inschrijving ontvang je een link waarmee je op de dag zelf de infosessie kan volgen.