Energiefitsessie warmtepompen Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst

Inwoners van Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst kunnen op dinsdag 12 oktober (19u30) digitaal een energiefitsessie bijwonen over warmtepompen.

De gemeentes Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren samen met Fluvius, Dialoog, Woonwinkel Noord en Energiehuis 3Wplus een energiefitsessie.

Warmtepompen
Wil jij je woning energiezuiniger en comfortabeler maken? Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen.
Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig?

Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.  Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis digitale Energiefit-avond.

Onafhankelijk advies in mensentaal
Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van toestellen en technieken.

Energiehuis
De werking van het Energiehuis zal ook heel kort toegelicht worden, evenals ons aanbod van betrouwbare en kwaliteitsvolle aannemers: Energiek Wonen.

Wanneer
Op dinsdag 12 oktober om 19.30 uur kan je deze infosessie digitaal volgen. De link om te volgen bekom je na inschrijving. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via de website van Fluvius: klik hier