Energiefitsessie warm water Zemst

De gemeentes Grimbergen, Kamenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren samen met Fluvius, Dialoog en Woonwinkel Noord van vzw 3Wplus zeven energiefitsessies.

Deze sessies zijn voor huiseigenaars die hun woning energiezuiniger en comfortabeler willen maken. Je krijgt er technische inlichtingen over het onderwerp dat je gekozen hebt en informatie over de premies die je kunt krijgen.

Warm water in huis

Bezorgt jouw energiefactuur je koude rillingen? Weet jij hoeveel winst een zonneboiler je oplevert? En wist je dat een warmwaterinstallatie van tien jaar oud je al handenvol geld kan kosten?

Laat je goed informeren over de vele mogelijkheden voor sanitair warm water in je woning. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.  In deze sessie kom je alles te weten komt over centrale en decentrale warmwaterproductie. Met of zonder warmwateropslag. Je ontdekt er ook of hernieuwbare energie haalbaar is voor jou. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van toestellen en technieken.

Meer informatie en inschrijving

Datum: dinsdag 11 oktober 2022
Locatie: 
Raadzaal, De Griet, 1980 Zemst
De infosessie start om 19u30 en duurt ongeveer anderhalf uur.

Schrijf je in voor het onderwerp waarin jij interesse hebt via de website van Fluvius: www.fluvius.be/energiefit