Energiefitsessie warm water Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst

Inwoners van Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst kunnen op dinsdag 19
oktober (19u30) digitaal een energiefitsessie bijwonen over warm water.

De gemeentes Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren samen met Fluvius, Dialoog, Woonwinkel Noord en Energiehuis 3Wplus een energiefitsessie.

Warm water in huis
Bezorgt jouw energiefactuur je koude rillingen? Weet jij hoeveel winst een zonneboiler je oplevert en wist je dat een warmwaterinstallatie van tien jaar oud je al handenvol geld kan kosten?

Laat je goed informeren over de vele mogelijkheden voor sanitair warm water in je woning. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. 
In deze sessie kom je alles te weten komt over centrale en decentrale warmwaterproductie, met of zonder warmwateropslag. Je ontdekt er ook of hernieuwbare energie haalbaar is voor jou. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van toestellen en technieken.

Energiehuis
De werking van het Energiehuis zal ook heel kort toegelicht worden, evenals ons aanbod van betrouwbare en kwaliteitsvolle aannemers: Energiek Wonen.

Wanneer
Op dinsdag 19 oktober om 19.30 uur kan je deze infosessie digitaal volgen. De link om te volgen bekom je na inschrijving. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via de website van Fluvius: klik hier