Energiefitsessie ventilatie Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst

Inwoners van Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst kunnen op dinsdag 5 oktober (19u30) digitaal een energiefitsessie bijwonen over ventilatie.

De gemeentes Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren samen met Fluvius, Dialoog, Woonwinkel Noord en Energiehuis 3Wplus een energiefitsessie.

Ventilatie
Ventileren zorgt voor een gezond binnenklimaat, en dat is goed voor zowel jouw gezondheid als die van je woning.
In deze infosessie kom je te weten wat de meerwaarde is van een gecontroleerd ventilatiesysteem. Zowel regelgeving, werking, eigenschappen en aandachtspunten bij verschillende types (systeem A,C en D) komen aan bod.

De nadruk wordt gelegd op een goede luchtkwaliteit én veel comfort, en dit met zo weinig mogelijk energieverbruik. Via voorbeelden van verschillende ventilatiesystemen krijg je inspiratie voor je eigen woning. Er wordt een antwoord gegeven op vragen als: Wat doe je met je dampkap? Hoe ventileer je de kelder of zolder? Nadien kun je zelf afwegen welk systeem voor jouw woning de beste keuze is.

Energiehuis
De werking van het Energiehuis zal ook heel kort toegelicht worden, evenals ons aanbod van betrouwbare en kwaliteitsvolle aannemers: Energiek Wonen.

Wanneer
Op dinsdag 5 oktober om 19.30 uur kan je deze infosessie digitaal volgen. De link om te volgen bekom je na inschrijving. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via de website van Fluvius: klik hier