Energiefitsessie dakisolatie Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst

Inwoners van Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst kunnen op maandag 27 september (19u30) digitaal een energiefitsessie bijwonen over dakisolatie.

De gemeentes Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst organiseren samen met Fluvius, Dialoog, Woonwinkel Noord en Energiehuis 3Wplus een energiefitsessie.

Dakisolatie
Een woning verliest de meeste warmte door het dak. Daarom is bij zowel nieuwbouw als bestaande woningen een goede dakisolatie een absolute must. Maar een dik isolatiepakket alleen is niet voldoende. Een correcte plaatsing is minstens even belangrijk.

In een goed en correct geïsoleerde woning kan je tot bijna de helft besparen op verwarmingskosten. Je woning zal bovendien veel minder CO2 uitstoten. Een goed geïsoleerde woning zorgt niet enkel voor meer comfort in de winter en een aangenamer warmtegevoel, het voorkomt ook dat de woning in de zomer te sterk opwarmt.

Tijdens deze energiefitsessie worden de algemene principes van isoleren verduidelijkt, waarna dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden om hellende daken, platte daken en zoldervloeren te isoleren.

Energiehuis
De werking van het Energiehuis zal ook heel kort toegelicht worden, evenals ons aanbod van betrouwbare en kwaliteitsvolle aannemers: Energiek Wonen.

Wanneer
Op maandag 27 september om 19.30 uur kan je deze infosessie digitaal volgen. De link om te volgen bekom je na inschrijving. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via de website van Fluvius: klik hier